Categories: Uncategorized

Περί κυκλοφοριακού

Μετά τη λειψυδρία το μεγαλύτερο πρόβλημα που αναμένεται να αντιμετωπίσουμε φέτος το καλοκαίρι είναι το κυκλοφοριακό. Ένα πρόβλημα για το οποίο ο αρμόδιος δήμαρχος Κατσαράς, έχει βάλει στοίχημα ότι θα λύσει… Βέβαια δεν γνωρίζουμε από πού πηγάζει αυτή του η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση, αλλά δικαιούμαστε να έχουμε κάποιες επιφυλάξεις, με δεδομένο ότι το πρόβλημα είναι πολυσύνθετο…

Πάρετε ως παράδειγμα την παραπάνω φωτογραφία από το στενό της παλιάς αγοράς που οδηγεί στον κεντρικό δρόμο. Μια ταμπέλα που απευθύνεται στους πεζούς, αφού το συγκεκριμένο στενό είναι πεζόδρομος! Η σκουριασμένη αυτή ταμπέλα ενημερώνει τους πεζούς ότι υπάρχει παρκινγκ αυτοκινήτων στα δεξιά! Επίσης τους ενημερώνει ότι και το λιμάνι είναι στα δεξιά!

Ή έτσι φαίνεται εκ πρώτης όψης, γιατί αν πλησιάσει κάποιος θα δει ότι η ταμπέλα είναι πιασμένη με χοντρή ταινία για να μη πέσει και η ταινία αυτή καλύπτει το βέλος που δείχνει ότι το λιμάνι είναι αριστερά!!! Οπότε κρίνοντας από τα πιο απλά καταλαβαίνει κανείς το πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίσει ο Κατσαράς τα σύνθετα προβλήματα όπως το κυκλοφορικό!

Με αυτά τα δεδομένα το μόνο που πρέπει να μάθουμε είναι ποια είναι η απόδοση στο στοίχημα που βάζει ο αντιδήμαρχος σε περίπτωση που το χάσει! Είναι ο μόνος τρόπος για να βγούμε κερδισμένοι!!!!

admin

Recent Posts

Παίζει σήμερα

Αφού δεν τα κατάφερε την πρωτομαγιά, μέρα που βρήκε(!), σήμερα ο Δυμύτης θα προσπαθήσει ξανά…

42 mins ago

Πάσχα στο χωριό

Όπως θα διαπιστώσατε, μετά το πέρας των εορτών, έχουν αλλάξει εντελώς τα πασχαλινά δρώμενα, τα…

22 hours ago

Εφιάλτης!

Αν ερχόταν ο Τιμ Μπάρτον στη Νάξο για το Πάσχα και έβλεπε τη διακόσμηση στους…

6 days ago

Χρόνια πολλά

Χρόνια πολλά ταλαιπωρούμαστε στο νησί με έργα που δεν γίνονται για να λύσουν προβλήματα και…

7 days ago

Σύμβολο αιώνιο

Μεγάλο μπέρδεμα ήταν τόσα χρόνια το να καθορίσουμε αν η πρωτομαγιά είναι αργία ή απεργία……

1 week ago

Τα νέα σύγχρονα προκάτ

«Η παιδεία είναι στις πρώτες προτεραιότητες μας» δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Φώτης Μαυρομάτης, κατά την…

1 week ago