/

Ποιος είσαι ρε μεγάλε;

12251 προβολές
6 λεπτά ανάγνωσης

Μετά την τελευταία ανάρτηση της «Μάσκας» με τους δημοτικούς μας άρχοντες να περιφέρουν ένα φέρετρο, ο αντιδήμαρχος (πλέον) Ηλίας Ορφανός, μου έστειλε το παρακάτω μήνυμα:

«Ε… λοιπόν Καμβύση επειδή προκαλείς, ναι! Χρόνια το κάνω αυτό στο χωριό μου “Δαμαριώνα” και ρώτησε τους χωριανούς μου αν θέλεις για επιβεβαίωση , δεν περιμένω την προεκλογική περίοδο να επωφεληθώ ,να ξέρεις λοιπόν ότι …κι άλλα πολλά εθελοντικά έχω κάνει κι έχω προσφέρει σε πολλούς τομείς…. με πλούσιο βιογραφικό, στον αθλητισμό (30 χρόνια προπονητής και παίχτης, ανεβάζοντας κατηγορίες ομάδες, όπως τ’Αγερσανί ,Φιλότι κ.α.) Στον πολιτισμό με εκδηλώσεις, μουσικοχορευτικές, στην εκπαίδευση παιδαγωγός 34 χρόνια, και πόσα άλλα επαγγελματικά και μή.. και για να μην περιαυτολογώ , οι περισσότεροι Δημότες τα γνωρίζουν άλλωστε, γι’ αυτό με τίμησαν με την ψήφο τους… Α!! υπηρέτησα και τη μαμά Πατρίδα (καταδρομέας αλεξιπτωτιστής 23 μήνες με 25 άλματα και 3 πορείες 80αρες …..εσύ τελικά τι έχεις κάνει στη ζωή σου και τι έχεις προσφέρει?? ..μόνο τη κακή σάτυρα ,την ειρωνεία και την ψευτιά …. Ποιός είσαι τέλος πάντων …ρε μεγάλε…»

Λοιπόν, εύχομαι ο Ορφανός να μην διακατεχόταν από τέτοιες συστολές, όπως αυτές που δεν του επιτρέπουν να περιαυτολογεί, και να μας έγραφε κι άλλα από το πλούσιο βιογραφικό του! Όπως την συνεισφορά του στην εκπαίδευση με την αρνητική τοποθέτηση του στην ονοματοθεσία του Λυκείου Νάξου σε «Μανώλης Γλέζος» ή την συνεισφορά του στον πολιτισμό ως disk jokey! Και βέβαια την συνεισφορά του στην ανάπτυξη του τόπου με την αποκάλυψη της κατασκευής γέφυρας μεταξύ Νάξου-Πάρου!!!!

Δεν ξέρω για εσάς, εμένα πάντως πολύ με συγκίνησαν όλα αυτά που καταλογίζει στον εαυτό του, περισσότερο όμως με συγκίνησαν τα 25 πηδήματα που έκανε για τη μαμά Πατρίδα! Τώρα για το ποιος είμαι εγώ και τι έχω κάνει, δεν θα απαντήσω Ορφανέ! Υπάρχουν άλλοι που κατείχαν τη θέση του αντιδημάρχου πριν από σένα, με πιο εντυπωσιακά βιογραφικά και μεγαλύτερη αντίληψη από σένα, να ρωτήσεις, και θα σου πουν!