Προϋπολογισμός 2022

Η δημοτική αρχή συνεχίζει να γράφει ιστορία αφού για πρώτη φορά καταψηφίστηκε από την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου ο προϋπολογισμός! Και αυτό γιατί ισχύει το ιστορικό παράδοξο στο δημοτικό συμβούλιο η πλειοψηφία να είναι μειοψηφία!!!!

Τον προϋπολογισμό παρουσίασε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Βαθρακοκοίλης τον οποίο χαρακτήρισε αναπτυξιακό με όραμα και στόχους, γράφοντας και αυτός ιστορία αφού δεν γνωρίζει όχι μόνο οικονομικά, αλλά και καμία από τις έννοιες των λέξεων που χρησιμοποίησε για να τον χαρακτηρίσει!!!

Και το καλύτερο; Ο προϋπολογισμός που η πλειοψηφική μειοψηφία έκρινε μη αναπτυξιακό, χωρίς στόχους και όραμα, θα ισχύσει γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση!!!

madmin

Recent Posts

Έκτακτη είδηση!

Ο υφυπουργός αθλητισμού και άξιο τέκνο της Νάξου, Ιωάννης Βρούτσης, μετά την μεγαλειώδη επιτυχία του…

1 hour ago

Ένεκεν της ημέρας

Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος σήμερα και ο Δήμος Νάξου και μικρών Κυκλάδων πρωτοστατεί σε μια προσπάθεια…

1 day ago

Έρχεται

Τα σημάδια πλέον είναι ολοφάνερα και ακόμα και τα εκλογικά αποτελέσματα δείχνουν πως ολόκληρη η…

2 days ago

Ραντεβού στα τυφλά

Εδώ που τα λέμε ο Βρούτσης, το άξιο τέκνο της Νάξου, σε όποιο υπουργείο πήγε,…

3 days ago

Δρόμος με ιστορία

Για να γίνει ένας δρόμος χρειάζεται πολλή δουλειά. Χρειάζεται δουλειά για να φύγει το γαρμπίλι…

4 days ago

Δείτε το πριν το κατεβάσουν!

Στην πρόσοψη του κοινοτικού γραφείου των Εγγαρών υπάρχει η εικονιζόμενη μαρμάρινη επιγραφή που σε μετάφραση…

1 week ago