Πρόταση για την παραλία της Νάξου

262 προβολές
5 λεπτά ανάγνωσης

Αυτός που πρέπει να πάρει αυτήν την απόφαση για την εικόνα που πρέπει να έχει η παραλία μας, είναι ο Δήμος. Είμαστε όλοι εμείς. Δεν είναι δυνατόν να διεξάγονται συζητήσεις κεκλεισμένων των θυρών για ένα θέμα που έχει να κάνει με τη διάθεση του δημόσιου χώρου. Ο χώρος αυτός δεν ανήκει ούτε στο λιμενικό ταμείο, ούτε στη δημοτική αρχή, ούτε στους επιχειρηματίες που τον εκμεταλλεύονται, αλλά σε όλους εμάς

Θα έπρεπε λοιπόν να ξεκινήσει η δημοτική αρχή ένα δημοψήφισμα για την μορφή που θέλουμε να έχει η παραλιακή μας οδός. Και πρώτος εγώ, καταθέτω την πρότασή μου στο σημερινό πρωτοσέλιδο της «Μάσκας» . Έχοντας λοιπόν λάβει υπόψη όλη την προϊστορία της παραλίας και βάσει των ενεργειών που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, προτείνω να γίνει μία ακόμα προέκταση επί της προέκτασης της παραλίας και αυτή να παραχωρηθεί στους επιχειρηματίες με τις ομπρελοξαπλώστρες οι οποίοι όπως και οι συνάδελφοί τους της παραλίας καταπατούν δημόσιο χώρο.

Έτσι κι αλλιώς η παράνομη προέκταση που προτείνω δεν πρόκειται να προσδώσει παραπάνω παρανομία στην ήδη χαρακτηρισμένη παράνομη προέκταση! Ας διευρύνουμε λοιπόν το εύρος της παρανομίας και εκεί που μέχρι τώρα στην παραλία χωράνε μερικές δεκάδες παράνομοι επιχειρηματίες με αυτόν τον τρόπο θα βολέψουμε και μερικούς ακόμα! Και έχει ο Θεός…. Σε καμία 25ρια χρόνια πάλι το ξανασυζητάμε το θέμα… Τώρα αν κάποιοι πάρουν την πρότασή μου στα αστεία, τους ενημερώνω πως η προέκταση που παρουσιάζω είναι αντιγραφή από τις όχθες του Σηκουάνα στο Παρίσι και επίσης τους ενημερώνω πως το ΟΥΦΟ που βλέπει ολόκληρος ο ναξιακός λαός, είναι αυτοί που μέχρι σήμερα με τις αποφάσεις τους για αναμόρφωση έχουν επιφέρει την παραμόρφωση της παραλίας μας!