/

Σημείωμα του εκδότη

6849 προβολές
4 λεπτά ανάγνωσης

Μεγάλη τιμή της εφημερίδας η «Μάσκα» που αποτέλεσε άρμα στο καρναβάλι της Χώρας! Ακόμα μεγαλύτερη είναι η τιμή αν σκεφτεί κανείς πως το άρμα υπερπαραγωγή πλαισίωναν μια νεκροφόρα, δύο αντιδήμαρχοι Κατσαράς (τρίχας) και Σέργης (γίγαντας) και μια εθελόντρια των 850ευρώ μηνιαίως!!!

Η ιδέα πάντως να σατιρίσουν τη «Μάσκα» δεν ευδοκίμησε για πολλούς λόγους. Πρώτα-πρώτα στο καρναβάλι συμμετέχεις για να γελάσεις όχι να παρελάσεις κλαίγοντας όπως έκαναν οι αντιδήμαρχοι. Επίσης οξύμωρο είναι οι νεκροί, να θάβουν τους ζωντανούς!!!

Και καλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για να τα αντιληφθούν οι κάτω του μετρίου αντίληψης αντιδήμαρχοι, αλλά το να θάβει η εξουσία την σάτιρα, από τη στιγμή που είναι παγκόσμια γνωστό πως, η σάτιρα θάβει την εξουσία, αυτό μόνο στα πιο ηλίθια κεφάλια ευσταθεί!!!

Κλείνοντας να σημειώσω πως κρατώ μια επιφύλαξη για την παρουσίαση του άρματος για το αν επρόκειτο περί αυτοσαρκασμού. Δηλαδή να έχουν αντιληφθεί ο Κατσαράς και ο Σέργης ότι είναι πολιτικά νεκροί και κλαίνε τους εαυτούς τους, αλλά και τα χάλια τους!!!!

Τέλος επειδή η «Μάσκα» δεν διαφημίζεται και η δημοτική αρχή μπήκε στον κόπο να τη διαφημίσει,  δεν θέλω αυτό να γίνει δωρεάν. Να πληρώσω κατιτί κύριοι αντιδήμαρχοι… Στην αρχή σκέφτηκα να σας δώσω ένα τάλαρο, αλλά τελικά κατέληξα να σας δώσω μόνο τρία! Στην παραπάνω φωτογραφία πάρτε ένα για προκαταβολή και στην πορεία θα πάρετε και τα ρέστα σας!!!