/

Το αμίλητο νερό

5641 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Δεν φτάνει που οι χειριστές της αποτυχημένης προσπάθειας αντιμετώπισης της λειψυδρίας, που με τις χείριστες λύσεις τους, έχουν αναστατώσει και ξεσηκώσει τον κόσμο της Νάξου, βγαίνουν και μιλάνε κιόλας, δίνοντας απανωτές συνεντεύξεις, τόσο σε τοπικά, όσο και σε πανελλήνιας εμβέλειας ΜΜΕ!

Από αυτά που έχει πει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Μαυρομάτης, (μαύρα μάτια θα κάνουμε να δούμε νερό!) η τοποθεσία μπροστά στο δημαρχείο που τοποθετήθηκαν οι αφαλατώσεις και τα παρελκόμενα τους, ήταν η πλέον ιδανική αφού επιλέχτηκε μέσα από επτά διαφορετικές τοποθεσίες. Επίσης δήλωσε ότι ο Δήμος δεν ενημερώνει τους επισκέπτες για το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζει το νησί, γιατί πρέπει να κρατάμε χαμηλούς τόνους, ώστε να μη δυσφημείται η Νάξος.

Όσο για το δήμαρχο, έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ, αφού κατάφερε στην πρόσφατη συνέντευξη του στο intronews να πει τρία ψέματα μέσα σε μια πρόταση! Δήλωσε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, (εμφανίστηκε όπως σημειώνει ο δημοσιογράφος καθησυχαστικός!),τόνισε ότι έχει προνοήσει έγκαιρα με συγκεκριμένα έργα, και αυτά γίνονται με χρήματα που προέρχονται από επιχορηγήσεις!