/

Το μήνυμα του Λιανού…

11979 προβολές
4 λεπτά ανάγνωσης

Όσοι έσπευσαν να κατηγορήσουν το δήμαρχο και τη δημοτική αρχή για το γεγονός ότι έσταζε νερό η οροφή του «Ιάκωβος Καμπανέλλης» με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια λίμνη δίπλα στο δήμαρχο, μάλλον δεν κατάλαβαν το μίνιμαλ σκηνικό της παράστασης με τον τίτλο «πεπραγμένα 2019-2022»

Επί δύο μήνες στηνόταν το σκηνικό για την παράσταση, οπότε μόνο τυχαία δεν ήταν η παρουσία του νερού επί σκηνής. Είχε και σκοπό και μήνυμα! Ο σκοπός ήταν να υπενθυμίσει σε όλους τη δήλωση του δημάρχου: «προχωράω στο δρόμο και μου δίνουν συγχαρητήρια για το νερό!»  και το μήνυμα ήταν ότι ο δήμαρχος τα έχει κάνει μούσκεμα!!!

Κάποιοι, πιο ψαγμένοι είπαν ότι το σκηνικό έδειχνε ότι η δημοτική αρχή έχει πνιγεί σε μια κουταλιά νερό! Και κάποιοι άλλοι, σινεφίλ, είπαν ότι το νερό ήταν στη σκηνή για διαφημιστικούς λόγους, αφού στα πλαίσια της παραχώρησης της αίθουσας, ο δήμαρχος προώθησε την επόμενη ταινία που θα προβληθεί στον ίδιο χώρο με τον τίτλο «Άβαταρ, ο δρόμος του νερού!

Μετά τα όσα αναφέρω παραπάνω, ευνόητο είναι ότι όσοι βιάστηκαν να κατηγορήσουν το δήμαρχο και να πουν ότι: έπρεπε να ντρέπεται για την κατάσταση του δημαρχείου, που έδειχνε εικόνα εγκατάλειψης κατά την παρουσίαση των πεπραγμένων του δημάρχου, μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτούν…

πριν πάνε να ψηφίσουν…