/

Το πρόγραμμα του Δήμου

3710 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Εμφανίστηκε πριν λίγα εικοσιτετράωρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το πρόγραμμα του Δήμου Νάξου και μικρών Κυκλάδων, για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του φετινού καλοκαιριού. Λίγα λεπτά έμεινε αναρτημένο και αμέσως μετά εξαφανίστηκε!…

Όσοι πρόλαβαν να το δουν θα διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για ένα κακογραμμένο πρόγραμμα, που αποτελούνταν από μόνο τέσσερις σελίδες κι αυτές γεμάτες με κουτάκια που καταλάμβαναν περισσότερο χώρο από τα γραπτά!!! Μέχρι λοιπόν ο Δήμος να αναρτήσει εκ νέου το πρόγραμμά του, η «Μάσκα» προτείνει μια λύση με δεδομένες τις ικανότητες των διοργανωτών.

Το πρόγραμμα που χωράει σε τέσσερις σελίδες είναι από μόνο του γελοίο, οπότε καλύτερα να το κυκλοφορήσετε σε μέγεθος γραμματόσημου! Επίσης μιας και από ότι φαίνεται δεν έχετε προγραμματίσει το πρόγραμμα, προγραμματίστε ένα μελλοντικό πρόγραμμα, μπας και προλάβετε να προγραμματίσετε του χρόνου!

Εκτός κι αν (επειδή μεσολαβούν οι δημοτικές εκλογές), καταλάβει ο κόσμος το μέγεθος της ανικανότητάς σας να φτιάξετε ένα πρόγραμμα και βγάλει εσάς εκτός προγράμματος!!!