/

Το συγκολλητικό υλικό!

4175 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των πενήντα πρώτων υποψηφίων με το συνδυασμό «Ενωμένοι μπορούμε» του Δυμύτη Λιανού. Από τη λίστα των ονομάτων διαφαίνεται μια εντυπωσιακή μη ανανέωση των ονομάτων, αφού οι πενήντα πρώτοι, είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία, οι ίδιοι που πλαισίωναν τον συνδυασμό και στις προηγούμενες εκλογές. Ήγουν συνυπεύθυνοι και συνδημιουργοί της τραγικότερης και πιο ανίκανης παράταξης που πέρασε από τον τόπο!!!

Εξαίρεση και έκπληξη αποτέλεσε το όνομα του προέδρου του Εμπορικού, Νίκου Κουτελιέρη, που παρόλο κοντραρίστηκε έντονα με τη δημοτική αρχή για το θέμα της απορρύπανσης, εντούτοις κατεβαίνει μαζί τους!!! Πάντως παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι άπραγοι διεκδικούν παράταση της απραγίας τους, ατού του συνδυασμού αποτελεί το δίδυμο Λιανού- Κατσαρά, που αποτελούν το συγκολλητικό υλικό του δημοτικού οικοδομήματος!…

Τέλος πάντων, των όσων υλικών απέμειναν στο οικοδόμημα, που μετά από τέσσερα χρόνια είναι πλέον γκρεμισμένο και τώρα παρουσιάζονται επίσημα και τα μπάζα του!!!