/

Τράβα μπρος και μη σε νοιάζει…

1443 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Από την εποχή που ο Τζον Κλίζ έκανε τον υπουργό με το γελοίο βάδισμα, είχε να φανεί παρόμοιο δείγμα πολιτικού! Μέχρι δηλαδή που εμφανίστηκε στο παγκόσμιο πολιτικό στερέωμα, ο δήμαρχος Νάξου και μικρών Κυκλάδων, Δυμύτης Λιανός!…

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση προτίθεται να κάνει ο δήμαρχος σε τοπικό ΜΜΕ!!! Που αν ήθελε να υπερασπιστεί την τιμή και την υπόληψη του Δήμου, το μόνο που θα έπρεπε να κάνει, είναι να παραιτηθεί!!!

Γιατί αν κάποιος είναι επιβεβαιωμένο πως λέει ψέματα είναι ο ίδιος, αν κάποιος δυσφημεί τη Νάξο είναι ο ίδιος και ο συνδυασμός του με τις αποφάσεις που παίρνουν! Από την μετατροπή της Λαγκούνας σε παρκινγκ, μέχρι την άρνησή του να πάρει το ΓΕΛ Νάξου το όνομα «Μανώλης Γλέζος»… Και όχι τα ΜΜΕ που απλά κάνουν τη δουλειά τους αναδεικνύοντας προβλήματα που αφορούν όλους μας!

Αλλά πού να τα καταλάβει αυτά ο δήμαρχος… Αυτός συνεχίζει σταθερά τον γελοίο βηματισμό του, που είναι δεδομένο ότι θα τον οδηγήσει στο κενό. Όχι το νομικό που προσπαθεί να κλείσει με εξώδικα, αλλά αυτά που είναι γνωστό τοις πάσι που ακριβώς βρίσκεται!!!!