Χριστούγεννα στο έξυπνο νησί!

7637 προβολές
4 λεπτά ανάγνωσης

Ο ερχομός του Άη Βασίλη με μοτοσυκλέτα στην πλατεία ήταν απόδειξη ότι είμαστε έξυπνο νησί δήλωσε ο αντιδήμαρχος πολιτισμού το βράδυ του Σαββάτου, εκεί που άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, με αρκετή καθυστέρηση, αφού η αντίστροφη μέτρηση του κόσμου είχε φτάσει στο μηδέν και το δέντρο άναψε στο μείον 5!!!

Πέρα όμως της καθυστέρησης, που εξάλλου χαρακτηρίζει σύσσωμη τη δημοτική αρχή, οι διοργανωτές κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα άνευ προηγουμένου στρίμωγμα, αφού προσπάθησαν να στριμώξουν στην μικρή πλατεία, που είχε σχεδόν καλυφτεί από το δέντρο κι άλλα χριστουγεννιάτικα στολίδια, την μπάντα, τη χορωδία, το ωδείο και πλήθος από παιδιά, με αποτέλεσμα ο Κατσαράς που κρατούσε το μικρόφωνο (κι άμα ο Κατσαράς κρατάει μικρόφωνο δεν του το παίρνεις από το χέρι ούτε με εγχείρηση!) αντί να κάνει παρουσίαση της εκδήλωσης, να δίνει συνέχεια οδηγίες στον κόσμο που να σταθεί, από τη στιγμή που δεν είχε που να σταθεί!!!

Η όλη διοργάνωση Κατσαρά μαρτυρά ότι είμαστε έξυπνο νησί! Που αντί να φτιάξετε μια εξέδρα στην πλατεία (για τη χορωδία και την μπάντα) και να στολίσετε γύρω-γύρω από αυτή τα στριμώξατε το ένα πάνω στο άλλο! Και μιας και δεν έχετε ανακοινώσει το υπόλοιπο πρόγραμμα εκδηλώσεων, το οποίο λέτε θα είναι γεμάτο εκπλήξεις, κάντε μας την έκπληξη και μη κάνετε τίποτα!!!! Το τίποτα είναι καλύτερο από το χειρότερα!!!!!