/

Ότι λάμπει δεν είναι αλήθεια!

4032 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Συμπληρώνεται σήμερα ένας χρόνος από το έγκλημα των Τεμπών που κόστισε τη ζωή σε 57 συνανθρώπους μας. Τον «πανηγυρικό» της ημέρας εξέδωσε η ένωση δικαστών και εισαγγελέων που σε ανακοίνωσή της ανέφερε: Διαμηνύουμε ότι η αλήθεια γι’ αυτή την ανείπωτη τραγωδία θα λάμψει και καλούμε όλους τους πολίτες αυτής της χώρας να έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της.

Ο πρώτος πολίτης που δήλωσε δημόσια ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη ήταν ο πρωθυπουργός στο διάγγελμα του προς τον ελληνικό λαό. Έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη που κωλύεται να λειτουργήσει από το άρθρο 86 του Συντάγματος λέει: Μόνο η Βουλή έχει την αρμοδιότητα να ασκεί δίωξη κατά όσων διατελούν ή διετέλεσαν μέλη της Κυβέρνησης ή Υφυπουργοί για ποινικά αδικήματα που τέλεσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους!!!

Η αλήθεια που λάμπει λοιπόν είναι ότι κράτος και δικαιοσύνη είναι αναρμόδιοι, δεν θέλουν ούτε μπορούν να αποδώσουν τις ευθύνες εκεί που ανήκουν, αφού η βουλευτική ασυλία και παρά τις χιλιάδες υπογραφές που συλλέγονται (κοντεύουν το ένα εκατομμύριο!) θα συνεχίσει να υπάρχει, ακόμα και όταν δεν θα υπάρχουν πια πολίτες για να διαμαρτυρηθούν!!!