/

Μαζεύτηκαν τα ΟΥΦΟ!

5285 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Εξωγήινη παρέμβαση είχαμε κατά την συζήτηση για την έγκριση του προϋπολογισμού του έτους 2024, όταν στις 12 ακριβώς τα μεσάνυχτα, ένα τεράστιο διαστημόπλοιο αιωρήθηκε για αρκετά λεπτά πάνω από το δημαρχείο και στη συνέχεια με μια δέσμη φωτός διακτίνησε το «Σφίγκο» που βρίσκεται μπροστά του!

Μάλιστα  μακρινοί επισκέπτες μετέδωσαν μήνυμα αναφέροντας πως ο σκοπός της επίσκεψης τους ήταν καθαρά ερευνητικός. Στο μήνυμα τους, στο οποίο χρησιμοποίησαν την ντόπια διάλεκτο, ανέφεραν χαρακτηριστικά: Μας ελέανε δα, εμάς που είμαστενε και προοδευμένοι, πως υπάρχουνε κάτι άλλοι, τέλεια ζαβοί, που είναι τόσο ζαβοί, που η καθυστέρησήντονε έχει ξεπεράσει τα όρια του χρόνου!

Και δε το πιστεύαμενε! Κι ήρθαμενε επά, για να δούμενε αν είναι αλήθεια! Σκεφτήκαμενε το λοιπό να πάρουμενε μαζί μας ευτό το μαυράδι πούχετε αμπροστά στο μαζωμό τω αρχόντων σας, να μελετήσουμενε το μπολιτισμό σας… Μόλις τελειώσωμενε θα το φέρουμενε πίσω. Κι αντί γι ευτό θα πάρουμενε τσι αρχόντοι σας γιατί μας εφαίνονται για ΟΥΦΟ. Και μην ανησυχείτε, μόνο θα τσι φέρομενε πίσω στην ώρα ντονε να κάνουνε μπάρε μου προϋπολογισμό!!!!