Λένε πως μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, αλλά η παραπάνω εικόνα μπορεί να περιγραφεί με λιγότερες λέξεις! Είναι η εικόνα που εμφανίζει συσσωρευμένα τα σοβαρότερα προβλήματα της Νάξου. Τα σκουπίδια που είναι απλωμένα παντού, τα αυτοκίνητα που είναι παρκαρισμένα παντού, τα άχρηστα μπλόκια σκορπισμένα παντού, και οι αφαλατώσεις που με τα απόβλητά τους, ρυπάνουν παντού!!!
Και μέσα σε αυτό το συνονθύλευμα βρωμιάς και αχρηστίας δεσπόζει το δημοτικό μέγαρο, του οποίου οι ένοικοί είναι οι υπεύθυνοι και οι δημιουργοί της οικτρής αυτής εικόνας. Αυτοί που έφτιαξαν το master plan για την υδροδότηση, σχέδια για μεγάλο λιμάνι, πειραματικά περιφερειακά πάρκινγκ και που προχτές συγκάλεσαν δημόσια συζήτηση για τη διαχείριση των απορριμμάτων!!!
Κι ενώ όλα αυτή η ασχήμια και τα προβλήματα βρίσκονται παντού, αυτοί δεν είναι πουθενά!!! Με αποτέλεσμα να μην συνειδητοποιούν ότι αυτοί είναι το πρόβλημα!!! Και αυτό είναι το μεγαλύτερο από τα μεγάλα μας προβλήματα!!!




