/

Τα σχέδια στη Δονούσα

49 προβολές
4 λεπτά ανάγνωσης

Δεν είναι μόνο οι βουνοκορφές που κινδυνεύουν από την εγκατάσταση ανεμογεννητριών. Είναι και οι θάλασσες, αφού σε αυτές τοποθετούνται πλωτές ανεμογεννήτριες. Όπως στη Δονούσα στην οποία σχεδιάζεται η εγκατάσταση 60 πλωτών ανεμογεννητριών. Οι σύγχρονες πλωτές ανεμογεννήτριες, με σκοπό να φτάνουν σε μεγαλύτερα ύψη, όπου οι άνεμοι είναι συνήθως ισχυρότεροι και πιο σταθεροί, διαθέτουν πλέον τέτοια μεγέθη που η διάμετρος του ρότορα τους φτάνει στα 220 μέτρα!!!

Για το ενδεχόμενο της τοποθέτησης των πλωτών ανεμογεννητριών στη Δονούσα κλήθηκε στο τελευταίο συμβούλιο να δώσει απάντηση ο δήμαρχος, ο οποίος όχι μόνο δεν έδωσε μια σαφή απάντηση, αλλά εκφώνησε ένα ασαφή, ανερμάτιστο και ακατανόητο λόγο! Όπως κάνει κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του για να μιλήσει! Δεν αποτελεί εξάλλου είδηση ότι ο Δυμύτης αδυνατεί να αρθρώσει σωστό και κατανοητό λόγο!!!

Και μετά λένε ότι λειτουργεί ο θεσμός του δημοτικού συμβουλίου! Λένε ότι παίρνουν αποφάσεις μετά από δημοκρατικό διάλογο! Πώς γίνεται διάλογος όταν αντί για απαντήσεις ο δήμαρχος λέει ασυναρτησίες και σαχλαμάρες; Πώς συνεννοούνται και πώς είναι δυνατόν να παίρνουν αποφάσεις; Και στο κάτω-κάτω της γραφής, τι αποτέλεσμα μπορεί να έχει η ετεροχρονισμένη αντίδραση τους;

Υ/Γ  Ακόμα περιμένουμε να δώσει ο δήμαρχος στη δημοσιότητα την επιστολή που ισχυρίζεται ότι είχε στείλει στον πρωθυπουργό, για το θέμα των ανεμογεννητριών!!!