//

Το τρίτο το μακρύτερο!!!

6643 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της «Κυκλαδικής» στο ερώτημα ποιος είναι καταλληλότερος για δήμαρχος, πρώτος με ποσοστό 41% έρχεται ο Μανώλης Πολυκρέτης, δεύτερος με ποσοστό 22% ο Βασίλης Βρούτσης και τρίτος με ποσοστό 12% ο Δημήτρης Λιανός!

Μιας και το δείγμα των 935 ατόμων είναι αρκετά υψηλό (αν σκεφτούμε ότι αυτός που εκλέγεται δήμαρχος παίρνει γύρω στις 6000 ψήφους), τότε μπορούμε να βγάλουμε κάποια ασφαλή συμπεράσματα. Πρώτα από όλα ότι ο Λιανός έχει υποστεί σοβαρή πολιτική φθορά, γεγονός αναμενόμενο, αφού έχει κατορθώσει να δυσανασχετήσουν μαζί του ακόμα και οι πιο στενοί συνεργάτες του!

Επίσης σημαντικό είναι το συμπέρασμα ότι στην πραγματικότητα τρίτος δεν είναι ο Λιανός, είναι ο άλλος! Αφού στη δημοσκόπηση η απάντηση «άλλος» πήρε ποσοστό 14%, ενώ ο Λιανός πήρε 12%. Άρα ο άλλος είναι καταλληλότερος δήμαρχος από τον Λιανό. Ποιος είναι ο άλλος; Ο οποιοσδήποτε! Ο οποιοσδήποτε είναι καταλληλότερος του Λιανού!!!!

Τέλος επειδή η δημοσκόπηση δείχνει και την τάση του εκλογικού σώματος η «Μάσκα» δημοσιεύει την εικόνα των εκλογικών αντιπάλων με τη σειρά κατάταξής τους, και με τίτλο τι θα πάρουν στις επερχόμενες εκλογές, ανάλογα με τα ποσοστά τους!…