/

Αξώτες καρνάβαλοι!

6831 προβολές
4 λεπτά ανάγνωσης

Με μια αφίσα εμπνευσμένη από την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, ο Δήμος μας προσκαλεί στην «Ναξιώτικη αποκριά» που θα γίνει το τελευταίο τριήμερο των αποκριών, ήγουν 24-25-26 Φεβρουαρίου. Μάλιστα ο Δήμος απέστειλε πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει τις ιδέες του για το τι θα περιλαμβάνει το δρώμενο της Παρασκευής, αλλά και το τι άρματα θα κατεβούν την Κυριακή στο καρναβάλι της Χώρας!

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε ο Δήμος στην ανακοίνωσή του:  στο πλαίσιο της καλύτερης οργάνωσής του, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται, εκπροσώπους συλλόγων, σωματείων, φορέων και εθελοντές, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 στις 19:00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να κατατεθούν προτάσεις για τη διοργάνωση του δρώμενου και τον καλύτερο συντονισμό!

Τώρα το πώς πετυχαίνεις την καλύτερη οργάνωση και συντονισμό της διάσημης Αξώτικης αποκριάς, λίγες μόνο μέρες πριν την έναρξη των δρώμενων, χωρίς να γνωρίζεις ούτε καν τι θα κάνεις, αφού ο αντιδήμαρχος πολιτισμού, ο οποίος μη έχοντας ιδέα ο ίδιος, ζητά ιδέες από άλλους, αυτό μόνο στη χώρα των θαυμάτων είναι εφικτό!!!!

Παραπάνω η αφίσα που θα έπρεπε να κυκλοφορήσει με τους διοργανωτές της αποκριάς η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει περισσότερο γέλιο από την ίδια την διοργάνωση!!!!