/

Παίζει Κατσαρά!

438 προβολές
5 λεπτά ανάγνωσης

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα της επιτροπής για την οργάνωση εκδηλώσεων του εναπομείναντος(!) έτους Καμπανέλλη, μια επιτροπή που όρισε η οικονομική επιτροπή του Δήμου Νάξου. Το ξεκίνημα λοιπόν έγινε τέλος Φεβρουαρίου, με τον ορισμό της δεκαμελούς επιτροπής, επικεφαλής της οποίας είναι ο αντιδήμαρχος πολιτισμού, …τρίχας Κατσαράς!!!

Αυτός που μέχρι σήμερα έχει δυσφημίσει τον πολιτισμό της Νάξου με τις αποτυχημένες εμφανίσεις, δηλώσεις, και τις διοργανώσεις του! Ο άνθρωπος που όταν αναφέρεται στον μεγάλο εκλιπόντα τον αποκαλεί «κύριο Καμπανέλλη», που ευθύνεται για την εγκατάλειψη του μουσείου του Καμπανέλλη, αυτός που του καταλογίζεται η αποτυχία του φεστιβάλ ερασιτεχνικών θιάσων, που δηλώνει ότι για να λειτουργήσει ο εθελοντισμός πρέπει να χρηματίζεται!!!

Τραγική ειρωνεία να τιμά τον μέγιστο του ναξιακού πνεύματος, ο …ελάχιστος!!!

Η «Μάσκα» ως παρωδία μπορεί να εκλάβει τα όσα γίνονται με τον Κατσαρά που τον εμφανίζει να πρωταγωνιστεί στην παρωδία του έργου «το κανόνι και το αηδόνι» του Ιάκωβου Καμπανέλλη που έχει προβάλει πολλάκις ο Δήμος Νάξου… Το κανόνι και το αηδιόνι ο τίτλος της παρωδίας εικονίζει τον άνθρωπο βλήμα που αντί για πολιτισμό κάνει αγγούρια!!
Εν κατακλείδι μιας και ο Κατσαράς καθυστέρησε πολύ να ορίσει επιτροπή Καμπανέλλη και επειδή τόσο η δική του παρουσία στην επιτροπή, όσο και της Μυλωνά, συμβούλου πολιτισμού, υπογράφουν την παταγώδη αποτυχία της όποιας διοργάνωσης, ας μη καθυστερήσουν άλλο, κι ας δώσουν το ταχύτερο τις παραιτήσεις τους!…

Ο τόπος και ο πολιτισμός μας δεν αξίζουν και δεν αντέχουν άλλο ξεφτίλισμα!!!!!