/

Παραχάραξη ιστορίας

5976 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Μετά το πανελλήνιο κράξιμο που έπεσε στην κυβέρνηση για την παρέλαση των κυβερνητικών παραγόντων ως λαμπαδηδρόμοι, τα κομματόσκυλα της κυβέρνησης άρχισαν να διαρρέουν στο διαδίκτυο τους όρους της ολυμπιακής επιτροπής στους οποίους δεν αναγράφεται η απαγόρευση για τη συμμετοχή πολιτικών στη λαμπαδηδρομία…

Αν ισχύει, τότε η κυβέρνηση που όλως τυχαίως έχει υποψήφιο της στις ευρωεκλογές, το μέλος της ολυμπιακής επιτροπής, Πύρρο Δήμα, διέγραψε την απαγόρευση, προς τον όφελος των βουλευτών και των υπουργών της!!! Καταλαβαίνετε πως αν τα πράγματα έχουν όπως ισχυρίζονται τα κομματόσκυλα του διαδικτύου, τότε μιλάμε για αποδόμηση και ευτελισμό των ολυμπιακών ιδεωδών!

Γιατί οι αρχαίοι γνώριζαν ότι οι πολιτικοί απέχουν παρασάγγας από την ηθική, το ήθος, την ευγενή άμιλλα, την ανιδιοτελή προσφορά, την ειλικρίνεια και την τιμή και σε καμία περίπτωση δεν θα άφηναν πολιτικούς να μεταφέρουν το ολυμπιακό φως! Οι Νεοδημοκράτες όμως το έκαναν, πραγματοποιώντας ιεροσυλία και είναι βέβαιο ότι στο τέλος η φωτιά που μετέφεραν θα είναι η φωτιά που τους κάψει!!!