/

Τιμής ένεκεν!

2947 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Μετά τις διαστάσεις που πήρε η ανά την Ελλάδα συμμετοχή πολιτικών προσώπων στις λαμπαδηδρομίες, παραγκωνίζοντας ταυτόχρονα καταξιωμένους αθλητές, παραιτήθηκε από τη θέση της στην επιτροπή λαμπαδηδρομίας η «χάλκινη» ολυμπιονίκης του Σύδνεϋ στη ρυθμική γυμναστική, Ειρήνη Αϊνδιλή.

Αποτέλεσμα αυτών των εξελίξεων ήταν ο Δήμος Νάξου και μικρών Κυκλάδων να εκδώσει ευχαριστήρια επιστολή προς τους συντελεστές της διοργάνωσης της υποδοχής της φλόγας, ξεχνώντας να αναφέρει και να ευχαριστήσει το άξιο τέκνο της Νάξου, τον υπουργό που έφερε τη φλόγα, την μετέφερε και σύμφωνα με το τελετουργικό άναψε με αυτήν το βωμό!

Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να συνοδεύσουν την επιστολή τους με διάφορες φωτογραφίες από την τελετή, αλλά σε αυτές δεν δημοσίευσαν ούτε μία από τις χιλιάδες φωτογραφίες του λαμπαδηδρόμου Βρούτση! Προς αποκατάσταση της κατάφωρης αυτής αδικίας προτείνουμε την δημιουργία αναμνηστικού γραμματοσήμου με την εικόνα του Βρούτση.

Ένα γραμματόσημο που η εικόνα του θα συμβολίζει την από αρχαιοτάτων χρόνων σχέση που έχει όχι μόνο ο εν λόγω πολιτικός, αλλά και κάθε πολιτικός, με τα ολυμπιακά ιδεώδη της ειλικρίνειας, του ήθους και της ανιδιοτελούς προσφοράς!…