/

Οι δρόμοι της φωτιάς

3263 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Ήρθε η ολυμπιακή φλόγα στη Νάξο και άναψε φωτιές! Οι λαμπαδηδρόμοι που την μετέφεραν δεν πληρούσαν κανένα από τους όρους που επιβάλλει η ελληνική ολυμπιακή επιτροπή αφού μεταξύ τους ήταν άσχετοι με τον αθλητισμό, αλλά και πολιτικά πρόσωπα.

Τι κι αν μεγάλοι Νάξιοι αθλητές όπως ο Γιάννης Ξενάκης έκαναν αίτηση να μεταφέρουν τη ιερή φλόγα, αυτοί που δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο τους απέρριψαν, αφού μετέτρεψαν την λαμπαδηδρομία σε κομματική σκυταλοδρομία!

Στο φινάλε ο ίδιος ο Βρούτσης άναψε τον βωμό, βάζοντας έτσι για δεύτερη φορά φωτιά στη Νάξο, αφού την πρώτη ήταν όταν πανηγύρισε σηκώνοντας ψηλά το χέρι του νικητή στις δημοτικές εκλογές Δυμύτη, δηλώνοντας μάλιστα: «Αυτή η βραδιά ήταν από καιρό προγραμματισμένη!»

Στην παραπάνω εικόνα βλέπετε, μεταξύ άλλων βαστάζων, το Δυμύτη να ανταποδίδει την κίνηση, βεβηλώνοντας κατάφορα με κομματική χροιά το πνεύμα της άμιλλας, του σεβασμού και του ήθους που πρεσβεύει το ολυμπιακό φως! Θα έλεγε κανείς, μετά από όλα αυτά, ότι είναι ντροπή τους, αλλά άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τι πάει να πει αλήθεια, σεβασμός και ήθος δεν ντρέπονται!!!!