Περί κυκλοφοριακού

5638 προβολές
4 λεπτά ανάγνωσης

Μετά τη λειψυδρία το μεγαλύτερο πρόβλημα που αναμένεται να αντιμετωπίσουμε φέτος το καλοκαίρι είναι το κυκλοφοριακό. Ένα πρόβλημα για το οποίο ο αρμόδιος δήμαρχος Κατσαράς, έχει βάλει στοίχημα ότι θα λύσει… Βέβαια δεν γνωρίζουμε από πού πηγάζει αυτή του η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση, αλλά δικαιούμαστε να έχουμε κάποιες επιφυλάξεις, με δεδομένο ότι το πρόβλημα είναι πολυσύνθετο…

Πάρετε ως παράδειγμα την παραπάνω φωτογραφία από το στενό της παλιάς αγοράς που οδηγεί στον κεντρικό δρόμο. Μια ταμπέλα που απευθύνεται στους πεζούς, αφού το συγκεκριμένο στενό είναι πεζόδρομος! Η σκουριασμένη αυτή ταμπέλα ενημερώνει τους πεζούς ότι υπάρχει παρκινγκ αυτοκινήτων στα δεξιά! Επίσης τους ενημερώνει ότι και το λιμάνι είναι στα δεξιά!

Ή έτσι φαίνεται εκ πρώτης όψης, γιατί αν πλησιάσει κάποιος θα δει ότι η ταμπέλα είναι πιασμένη με χοντρή ταινία για να μη πέσει και η ταινία αυτή καλύπτει το βέλος που δείχνει ότι το λιμάνι είναι αριστερά!!! Οπότε κρίνοντας από τα πιο απλά καταλαβαίνει κανείς το πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίσει ο Κατσαράς τα σύνθετα προβλήματα όπως το κυκλοφορικό!

Με αυτά τα δεδομένα το μόνο που πρέπει να μάθουμε είναι ποια είναι η απόδοση στο στοίχημα που βάζει ο αντιδήμαρχος σε περίπτωση που το χάσει! Είναι ο μόνος τρόπος για να βγούμε κερδισμένοι!!!!