/

Σούπερ σέλφι!

3480 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Ανάμεσα στους νέους αντιδημάρχους του Δήμου Νάξου, ξεχωρίζει ο Γιάννης Βιτζηλαίος, ο οποίος έχει αναλάβει το νευραλγικό τομέα της καθαριότητας. Πρέπει να αντιμετωπίσει ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα του νησιού και μάλιστα θα προσπαθήσει να πετύχει εκεί που οι προκάτοχοι του είχαν αποτύχει παταγωδώς!

Για το σκοπό αυτό από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του, έχει ξεκινήσει ένα αγώνα δρόμου, που ξεκινάει από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ προσπαθώντας να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα! Επίσης σύμφωνα με δηλώσεις του είναι αποφασισμένος να εφαρμόσει τον κανονισμό καθαριότητας, που δεν έχει εφαρμοστεί μέχρι σήμερα!

Σημαντικότατο επίσης είναι να καταφέρει να αλλάξει και τη νοοτροπία, που έχει καλλιεργηθεί χρόνια τώρα, κατά την οποία ο πάσα εις πετά ό,τι θέλει όπου θέλει! Θα τα καταφέρει; Θα μας αλλάξει την κακιά αυτή νοοτροπία; Θα να καθαρίσει το νησί; Θα εφαρμόσει τον κανονισμό καθαριότητας;

Άγνωστο. Αν πάντως τα καταφέρει, τότε θα μιλάμε για άθλο! Και ο Βιτζηλαίος θα είναι σούπερ ήρωας, τέτοιος που ακόμα και ο σούπερμαν θα θέλει να βγάλει σέλφι μαζί του!!!!