Σύμφωνο συμβίωσης

538 προβολές
4 λεπτά ανάγνωσης

Το γεγονός πάντως που συγκλόνισε την κοινή γνώμη δεν ήταν η παραχώρηση των κόκκινων δανείων και των περιφερειακών αεροδρομίων, αλλά η πρόθεση της κυβέρνησης να ψηφίσει το σύμφωνο συμβίωση ομοφυλόφιλων. Κάτι που θα γίνει, παρά τις όποιες αντιρρήσεις μπορεί να έχουν οι ΑΝΕΛ που συγκυβερνάνε. Και αυτό θα γίνει για πολλούς λόγους. Πρώτα από όλα γιατί η χώρα μας είναι η χώρα της πουστιάς!

Με προεξάρχουσα την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που άλλα μας υπόσχεται και άλλα κάνει (αυτό λέγεται πουστιά!), αλλά και τους εταίρους της Ανεξάρτητους Έλληνες που αν και συντηρητικοί θα ενδώσουν προκειμένου να συντηρήσουν την πολιτική τους συμβίωση!…
Έτσι κι αλλιώς συνηθίσαμε πια τους πολιτικούς τραβεστί που γεννιούνται αριστεροί και το γυρίζουν στην πορεία ή γεννιούνται ακροδεξιοί και γίνονται νταντάδες των αριστερών! Και να πεις ότι το θέλανε;

Όχι βέβαια με το ζόρι τους βάλανε οι δανειστές μας οι Γερμανοί πουστη χώρα τους διαθέτουν μπουρδέλα για κτηνοβάτες, δείχνοντας έτσι ότι ρέπουν προς την ανωμαλία!!!
Αυτό λοιπόν το σύμφωνο επιβίωσης που επιβάλλουν οι ευρωπαίοι εταίροι μας αποτελεί το θέμα του σημερινού πρωτοσέλιδου της «Μάσκας» στο οποίο εκτός από τους συγκυβερνώντες, εμφανίζεται και ο δήμαρχος Αθηναίων ο οποίος δήλωσε ότι θα ήταν χαρά και τιμή του αν ήταν αυτός ο πρώτος που θα υπόγραφε ένα σύμφωνο τέτοιας συμβίωσης!!!