Ελλάς Ελλήνων χριστιανών

348 προβολές
5 λεπτά ανάγνωσης

Ούτε καν τα λόγια του προέδρου της βουλής του Βούτση δεν μας εντυπωσίασαν. Και μιλάμε για τη βαρυσήμαντη δήλωση: «η εποχή δεν μπορεί να είναι βαθύτατη συντηρητική, ούτε η Ελλάδα να είναι του Πατρίς θρησκεία οικογένεια και του Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών»
Ήγουν, η προοδευτική μας κυβέρνηση προσπαθεί να ανατρέψει τη συντήρηση και γι αυτό πρέπει να συντηρηθεί στην εξουσία, αφού η εποχή αυτό απαιτεί. Όσο για τα περί πατρίδος, θρησκείας και οικογένειας είναι ανώφελο να σχολιαστούν καθώς άπαντα έχουν πέσει υπέρ πατρίδος! Και πίστεως!
Αυτό όμως το Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών αποτέλεσε αφορμή για έμπνευση ώστε να το αποδώσω με την εικόνα του πρωτοσέλιδου της «Μάσκας». Τα πρόσωπα μόνο στον πίνακα του Νικάλοου Γύζη έχουν αλλάξει επειδή τα πάντα είναι θέμα παιδείας και στον τομέα αυτό η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι είναι έτοιμη να κάνει βαθιές τομές, με βαθύτερη εκείνη του να μην είναι πλέον υποχρεωτικό ο υπουργός παιδείας να έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις του.
Θα μου πείτε βέβαια τι δουλεία έχει η αριστερή κυβέρνηση με το κρυφό σχολειό; Έ, λοιπόν όσο περίεργο κι αν ακούγεται χωρίς το κρυφό σχολειό που συντήρησε την ελληνική γλώσσα, οι σημερινοί προοδευτικοί δεν θα είχαν γλώσσα να την τροποποιούν κατά το δοκούν, αποκαλώντας την τρόικα θεσμούς και την φορομπηχτική πολιτική δημοσιονομική προσαρμογή, ούτε να την χρησιμοποιούν ασύστολα για να λένε τα ασύστολα ψέματα τους!…
Όσο για την κατάργηση των αριστείων και των αρίστων, αυτό νομίζω πως πρώτο από όλους φέρνει σε δύσκολη θέση τον πρωθυπουργό που είχε βαθμολογήσει τον πρώην υπουργό παιδείας Νίκο Φίλη, με άριστα δέκα! Επίσης φέρνει σε δύσκολη θέση την εκκλησία της Ελλάδας, αφού δεν αποσαφηνίζεται τι θα γίνει με όσους έχουν το όνομα Αρίστος!!!