Και τώρα μπορούμε να πα να εκδοθούμε

247 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Tο μήνυμα που έχει την μεγαλύτερη σημασία για μας είναι αυτό που έχει να κάνει με την έξοδό μας στις αγορές. Ήτανε λέει να βγούμε αυτή την βδομάδα, και μάλιστα με το σπαθί στο χέρι όπως είχε δηλώσει ο Αλέξης, αλλά υπό το φόβο να μας το βάλουνε στον κώλο, θα περιμένουμε λιγάκι παραπάνω. Περιμένουμε λέει η κυβέρνηση το κατάλληλο τάιμινγκ. Τουτέστιν την έγκριση των δανειστών και του ΔΝΤ. Αν αυτοί μας το επιτρέψουν τότε θα μπορούμε να βγούμε στις αγορές και να εκδοθούμε με σκοπό να εισπράξουμε εμείς απευθείας το αντίτιμο της έκδοσής μας χωρίς να μεσολαβούν οι δανειστές οι οποίοι αποσπούσαν το μεγαλύτερο ποσό της έκδοσής μας.
Στον πίνακα του πρωτοσέλιδου της «Μάσκας» με τον τίτλο: «και τώρα μπορούμε να πάμε να εκδοθούμε», βλέπετε αυτή τη μαγική στιγμή, ήγουν τους μεσολαβητές- σωματέμπορους της γυμνής μας κυβέρνησης να μας δίνουν την έγκριση να βγούμε στις αγορές!
Άντε, με το καλό! Στο κάτω-κάτω άμα τα καταφέρουμε και εκδοθούμε, δεν θα μας πάρουν τα φράγκα μέσα από τα χέρια οι νταβατζήδες μας!!!