/

Η δικαιοσύνη σήμερα

3299 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Η δικαιοσύνη σήμερα, μπορεί να κρατά σπαθί και ζυγαριά, αλλά  δεν φορά ένα λιτό μανδύα παρά είναι καλοντυμένη και επίσης δεν είναι τυφλή! Απλά κλείνει το ένα μάτι σε αυτούς που έχει στην εύνοια της! Δικαιώνει τους ΛΟΑΤΚΙ, και αθωώνει τους ενόχους! Αυτούς που ευθύνονται για το έγκλημα στα Τέμπη και όχι μόνο!

Η δικαιοσύνη συλλαμβάνει όσους υπερασπίζονται το Σύνταγμα και τα δικαιώματά τους!… Συλλαμβάνονται φοιτητές που υποστηρίζουν το Σύνταγμα που καταστρατηγείται από το νόμο περί ιδιωτικών πανεπιστημίων, σε λίγο αγρότες θα καταδικάζονται γιατί υπερασπίζονται το δικαίωμα τους στην επιβίωση, αλλά και πολίτες που υπερασπίζονται τον τόπο και τα δικαιώματά τους!

Και οι προστατευόμενοι της δικαιοσύνης προσφεύγουν σε αυτή για να γλιτώσουν από τους σατιρικούς στίχους που απειλούν τη ζωή τους(!) ενώ κανένας εισαγγελέας δεν παρεμβαίνει για τους στοίχους των τράπερ που εδώ και χρόνια ωθούν μέσα από τα τραγούδια τους, τους νέους στα ναρκωτικά στη βία και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε καθημερινά, στα σχολεία και στους δρόμους!!!