Ιδιωτικοποίηση και των δρόμων

261 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Με το έμπα του Αυγούστου, έκλεισε και η οδός Παπαρηγοπούλου που ένωνε το δρόμο του αεροδρομίου με το κέντρο της πόλης. Η μόνη ανοιχτή οδός προς την πόλη είναι αυτή στα δεξιά. Θα τη βρείτε εύκολα. Δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε την ουρά των αυτοκινήτων που ξεκινά από το αεροδρόμιο και καταλήγει στη διασταύρωση της εισόδου στην πόλη!

Η άνοδος λοιπόν προς την πλατεία Πρωτοδικείου, για κάποιες μέρες του Αυγούστου, θα είναι κλειστή για τα οχήματα. Τα οποία με την κυκλοφορία τους, απαγόρευαν στους μαγαζάτορες της οδού να βγάλουν παραπάνω τραπεζάκια. Τώρα με το μέτρο αυτό, ο δρόμος θα καλυφθεί από τα καρεκλοτράπεζα των επιχειρηματιών.

Μετά την ιδιωτικοποίηση όλων ανεξαρτήτως των δημοφιλών πλαζ του νησιού, όντας παραδομένες σε επιχειρηματίες που τις έσπειραν με ομπρελοξαπλώστρες, την ιδιωτικοποίηση των αμμοθινών που καταστράφηκαν για να τοποθετήσουν οι επιχειρηματίες τραπεζάκια, την ιδιωτικοποίηση της παραλιακής οδού, όπου ακόμα και ο τελευταίος ελεύθερος χώρος, σκλαβώθηκε κάτω από τα τραπέζια κάποιας επιχείρησης, ιδιωτικοποιείται και η Παπαρηγοπούλου!