Μια βραδιά στο «Ιάκωβος Καμπανέλλης»

552 προβολές
4 λεπτά ανάγνωσης

Χθες, Κυριακή 3 Ιουλίου, βρέθηκα στην αίθουσα «Ιάκωβος Καμπανέλλης» του δημοτικού μας μεγάρου, για να παρακολουθήσω μια παράσταση χορού στην οποία χόρευε ο μικρός μου γιος! Ανεπανάληπτη εμπειρία! Τέτοια που θα την εξιστορώ χρόνια αργότερα στο παιδί μου με τον τίτλο: Ξέρεις τι τράβηξα γιέ μου για πάρτη σου;

Στην κατάμεστη αίθουσα οι γονείς ασφυκτιούσαν από την αφόρητη ζέστη, αφού ο κλιματισμός ακόμα δεν λειτουργεί! Οι βεντάλιες που πολλοί κράταγαν δεν έκαναν τίποτα, αφού ήταν παντελής η έλλειψη αέρα στην αίθουσα! Έτσι οι περισσότεροι αναψοκοκκινισμένοι γονείς κατανάλωναν νερά εμφιαλωμένα για να δροσιστούν. Το ίδιο έκανα κι εγώ!
Αποτέλεσμα, όπως ήταν φυσικό, να με πιάσει κατούρημα! Πήγα στις δημοτικές τουαλέτες και τις βρήκα όπως βλέπετε παραπάνω, καταβρόμικες και κλειδαμπαρωμένες!!!

Τι να κάνω; Έπρεπε επειγόντως να κατουρήσω! Προσπάθησα να περάσω τον δρόμο μπροστά στο δημαρχείο, αλλά αυτό κατέστη αδύνατο, αφού εκεί εξελισσόταν πόλεμος από δεκάδες οδηγούς που είχαν μπλοκαριστεί στο μπλοκαρισμένο, από τα παρκαρισμένα παράνομα αυτοκίνητα, δρόμο!!!
Με τα δόντια σφιγμένα, και με τα χέρια μου κολλημένα στ αυτιά να μην ακούω τα κορναρίσματα και τις φωνές, διέσχισα το δρόμο, κατέβηκα τα σκαλιά και έφτασα στο άγαλμα του Σφίγγου. Εκεί, μη μπορώντας άλλο να αντέξω, κατούρησα!…

Ζητάω δημόσια συγνώμη που κατούρησα το Σφίγγο, ενώ είναι για χέσιμο!!!! Όπως είναι και η δημοτική αρχή που έχει καταντήσει το δημαρχείο, το σπίτι όλων μας, σε τέτοιο χάλι!!!!!