/

Προς δήμαρχο Λιανό

7794 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Δήμαρχε, επειδή στο κάλεσμα για τις αθλητικές εγκαταστάσεις απευθύνθηκες προσωπικά σε μένα, ενοχλημένος από την τσίχλα που μάσαγα, και με παρομοίωσες με κατσίκα, κι επειδή σεβόμενος την σοβαρότητα της συζήτησης -κάτι που εσύ δεν έκανες- δεν απάντησα, θέλω τώρα να σου απαντήσω τα εξής:

Καταρχήν πρέπει να γνωρίζεις πως οι επιστήμονες σε έρευνα τους ανακάλυψαν πως το μάσημα της τσίχλας βοηθάει τον εγκέφαλο να αναπτύσσεται και να αφομοιώνει καλύτερα την γνώση, οπότε σου συνιστώ ανεπιφύλακτα να μασάς κι εσύ τσίχλα μπας και γίνει κάνα θαύμα! Επίσης είναι προτιμότερο να μασάει κανείς τσίχλα από τα να μασάει τα λόγια του, όπως κάνεις εσύ σε κάθε δημόσιο λόγο σου από τον οποίο δεν βγάζεις νόημα ούτε εσύ ο ίδιος!!!

Τέλος επειδή με προκάλεσες να κατέβω δήμαρχος, σου απαντώ πως δεν θα δεχτώ την πρόκλησή σου γιατί αφενός δεν έχω σκοπό να κατέβω στο επίπεδο σου, και αφετέρου δεν θα κατέβω για δήμαρχος γιατί δεν έχω τα χρήματα και δεν λέω ψέματα!!!!

Όσο για την όλη παρουσίαση που κάνατε με τις μακέτες και τις μελέτες των γηπέδων αυτές καλύτερα να τις παρουσιάσεις όχι στη ναξιακή κοινωνία, αλλά στην εκπομπή της Ανίτας Πάνια! Τόσα και τόσα παρατράγουδα έχουν παρουσιαστεί εκεί! Εσύ γιατί όχι;