//

Τους πήραν χαμπάρι και οι Γάλλοι!!!

7980 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Μετά την συνεδρίαση για τις αθλητικές εγκαταστάσεις, όπου αποδείχτηκε περίτρανα ότι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τρίχας Κατσαράς δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για τη δημιουργία τους, ήρθε και η συνεδρίαση για το ΣΒΑΚ όπου κι εκεί αποδείχτηκε η παντελής ανυπαρξία σχεδιασμού και οργάνωσης που χαρακτηρίζει τον δήμαρχο Δυμήτη Λιανό!

Το αστείο είναι πως δήμαρχος (που έχει περάσει εν κρυπτώ και παραβύστω, ακόμα και από τους ίδιους τους αντιδημάρχους, του τα σχέδια που αφορούν τα μεγάλα προβλήματα του νησιού!!!), αποφάσισε να το θέσει το ΣΒΑΚ σε δημόσια διαβούλευση, κάνοντας και τον τελευταίο δημότη να γελάσει με την αποτυχημένη προσπάθεια του να πείσει ότι νοιάζεται για την άποψη των άλλων!!!

Κατόπιν τούτων θα ήταν ευχής έργο και καλό για τον τόπο να σταματήσουν ο Λιανός και ο Κατσαράς να ασχολούνται με τα σοβαρά προβλήματα του τόπου μας! Όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν τους παίρνουν στα σοβαρά, ούτε τα προβλήματα!!!

Στην διάσημη πλέον φωτογραφία βλέπετε τους επαναστατημένους Γάλλους που κρατούν χαρτόνια που γράφουν «ευτυχώς εμείς δεν έχουμε Λιανό» και «ευτυχώς εμείς δεν έχουμε Κατσαρά»