Το κλουβί με τις τρελές

263 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Έχετε σίγουρα ακούσει τη φράση που λέει «από ένα π@ύστη, όλα να τα περιμένει κανείς!» Και ξέρετε ότι το ίδιο ισχύει και για τους πολιτικούς. Αφού κι από ένα πολιτικό όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς. Πολλοί μάλιστα υποστηρίζουν ότι όλοι οι πολιτικοί είναι π@ύστηδες.
Από τα παραπάνω συμπεράνουμε ότι ήταν αναμενόμενο να περάσει το νομοσχέδιο από τη Βουλή, τον μόνιμο τόπο όπου κυριαρχούν οι πολιτικές κωλοτούμπες και οι αλλαξοκωλιές!!!
Με τον τίτλο «το κλουβί με τις τρελές» παρουσιάζει στο πρωτοσέλιδό της η «Μάσκα» τους πρωταγωνιστές της συζήτησης για την αναγνώρισης της ταυτότητας του φύλλου.
Διεμφυλικό ονομάζεται το άτομο που αισθάνεται ότι το βιολογικό του φύλο δεν βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με το φύλο που το ίδιο βιώνει. Με αυτό το σκεπτικό ο Αλέξης που αισθάνεται πως η αριστερά δεν βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με την πολιτική που ο ίδιος ασκεί και βιώνει, ο Καμένος που αναγκάζεται να αρνηθεί την πολιτική του ταυτότητα, προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία, ο Θεοδωράκης που ως δημοσιογράφος δεν μπορούσε να λείπει από το κάδρο και ο Κούλης που δήλωσε ότι ακόμα και οι εξωγήινοι μπορούν να επηρεάσουν ένα νέο να αλλάξει φύλλο, είναι οι πρωταγωνιστές του έργου-κωμωδίας που παρακολουθήσαμε.