/

Το φως το αληθινό

6947 προβολές
4 λεπτά ανάγνωσης

Ήρθε η Ανάσταση, είδαμε το φως το αληθινό και λάβαμε πνεύμα επουράνιο… Που λέει ο λόγος δηλαδή, γιατί όχι πνεύμα επουράνιο, αλλά ούτε πνεύμα επίγειο δεν λάβαμε! Γιατί κάποιοι εξ ημών το πνεύμα το επίγειο όχι μόνο δεν το κατανοούν, αλλά το δαιμονοποιούν το κατηγορούν και επιχειρούν να το ρίξουν στην πυρά!…

Αφού στο στόχαστρο των νυν δημοτικών αρχόντων, μετά την εφημερίδα «Κυκλαδική» μπήκε και η σατιρική «Μάσκα» με ένα ακόμα εξώδικο, κάνοντας έτσι τη δημοτική αρχή του Δυμύτη να κατακτήσει ένα ακόμα ιστορικό ρεκόρ, αφού είναι ο πρώτος δήμαρχος που τόσο ο ίδιος, όσο και ο συνδυασμός του στέλνουν δύο εξώδικα σε ΜΜΕ!!!!

Και δεν είναι μόνο το ιστορικό αντιδημοκρατικό ρεκόρ που κατακτά ο Δυμύτης και οι συν αυτώ, αλλά κατέκτησαν συνάμα και το ρεκόρ, της γελοιότητας με το να στέλνουν -οι έχοντες την εξουσία- εξώδικο σε σατιρική εφημερίδα. Προσπαθεί δηλαδή η εξουσία να βάλει όρια στη σάτιρα, από τη στιγμή που η ίδια η εξουσία έχει όρια και πρώτα από όλα χρονικά!…

Καθότι η «Μάσκα» έχει σατιρίσει μέχρι σήμερα τους εξής κατά χρονική σειρά δημάρχους: Βασίλειο Κόκκοτα (Λούλης), Νήκο Μαράκι, (Μπούλης) Μανώλη Μαργαρίτη (Μανολλάκι) και τώρα τον προς το παρόν, δήμαρχο Δυμύτη Ιζνογκούτ!

Τέλος επειδή η προς το παρόν δημοτική αρχή και όσοι προς το παρόν την απαρτίζουν αισθάνονται ότι η σάτιρα τους προσβάλει και τους μειώνει, ας προσπαθήσουν να κατανοήσουν το εξής: Ο σκοπός της σάτιρας δεν είναι να μειώσει κάποιον, αλλά να του υπενθυμίσει ότι είναι μειωμένος!!!!