/

Η γκαστρονομική μας ταυτότητα

4509 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

 

Σήμερα η επίσημη δημοτική αρχή, κάνει τα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας γαστρονομικής ταυτότητας της Νάξου! Βασισμένη στο διάσημο τοπικό μας προϊόν, την διάσημη πατάτα Νάξου, η νέα μας γκαστρονομική μας ταυτότητα συνδυάζει τόσο τη γεύση, όσο και το απαραίτητο σχήμα για την επίτευξη διπλής ικανοποίησης!!!

Αυτό τουλάχιστον φαίνεται και από την παραπάνω εικόνα των αποκαλυπτηρίων της νέας μας γκαστρονομικής ταυτότητας. Αυτή βέβαια είναι δοσμένη μέσα από μια χιουμοριστική ματιά γιατί η πραγματική αποκάλυψη θα γίνει από τη δημοτική αρχή η οποία πρέπει να απαντήσει στα εξής λογικά ερωτήματα:

Ποια ήταν η παλιά μας γαστρονομική ταυτότητα; Γιατί χρειαζόμαστε νέα; Η κάθε ταυτότητα δεν είναι μοναδική; Γιατί παίρνουμε κι άλλη ταυτότητα, από τη στιγμή που είναι γνωστό ότι παραπάνω από μια ταυτότητα έχουν μόνο οι σεσημασμένοι; Ποιοι είναι αυτοί οι παράγοντες, οι ειδικοί που θα καθορίζουν τη δική μας ταυτότητα; Και γιατί αλλάζουμε γαστρονομική ταυτότητα από τη στιγμή που σαν τουριστικός προορισμός δεν έχουμε ούτε καν brand name;